Palvelumme

Arkkitehtuurisuunnittelu

Meillä on vankka osaaminen ja kokemus liiketoiminta-arkkitehtuurien kehittämisestä kansainvälisissä ja kansallisissa yrityksissä, ja julkisella sektorilla, erityisesti terveydenhuollossa. Terveydenhuollon prosessit ja niiden ohjaaminen on yksi erikoisosaamisistamme.

Olemme olleet mukana kehittämässä ja toteuttamassa alan kansainvälisissä yrityksissä vientiin suunnattuja tuotearkkitehtuureita ja digitalisointiratkaisuja sekä perusterveydenhuoltoon että vaativin erikoissairaanhoidon ympäristöihin, kuten tehohoitoon ja leikkaustoimintaan.

Tunnemme erittäin hyvin terveydenhuollon ympäristön ja siihen liittyvät standardit (IHE, HL7, FHIR, DICOM), koodistot, lainsäädännön ja lääkintälaitedirektiivin. Olemme olleet aktiivisesti mukana HL7 standardointityössä.

Vahva kokonaisarkkitehtuuriosaamisemme on käytettävissäsi hakiessasi uusia toiminta- tai ohjausmalleja organisaatiollesi.

Liiketoiminnan kehittäminen

Pystyvän ja tehokkaan tuote- ja sovelluskehitysorganisaation pystyttäminen ja johtaminen on osa erikoisosaamistamme. Pitkä kokemuksemme sekä pienten että suurten tuotekehitysorganisaatioiden johtamisessa ja lean -toimintamallien käytännön toteuttamisessa on käytettävissäsi.

Olemme olleet mukana kehittämässä sekä ISO 9000 että ISO 13485 pohjaisia liiketoimintamalleja ja pystymme tukemaan sinua esimerkiksi jos harkitset terveydenhuoltoon suntautuvan liiketoiminnan aloittamista. Ottamalla terveydenhuollon tuotteita valmistavaan yritykseen kohdistuvat viranomaisvaatimukset huomioon jo yrityksen tai projektin alkuvaiheessa säästät sekä aikaa että rahaa, ja varmistat pääsyn markkinoille.

Ratkaisut

Tunnemme sekä terveydenhuollon ympäristön asettamat vaatimukset, että teknologiat jotka siinä ympäristössä toimivat. Vankka ohjelmistotuotannon osaamisemme auttaa sinua välttämään karikkoja, ja varmistaa, että pääset tuotteesi tai palvelusi kanssa markkinaan oikea-aikaisesti.

Jos olet hankkimassa organisaatiollesi tietojärjestelmäratkaisua tai toimittajaa, pitkä kokemuksemme ratkaisujen kehittäjänä tuo sinulle uuden näkökulman vaatimusmäärittelyjen ja tarjouspyyntöjen valmistelussa. Osaamistamme käyttäen pystyt varmistamaan, että tarjouspyyntömateriaalisi on toimittajan näkökulmasta ymmärrettävää, eikä siinä ole liikaa tilaa toimittajan tulkinnalle.